Wijkblad

Ook trots zijn ?

Waarschijnlijk ken je ons wijkblad wel. Het valt immers bij de meeste mensen vier keer per jaar in de bus. Een wijkblad waar we vooral heel veel lof voor krijgen en waar de redactie dan ook terecht trots op mag zijn !
Helaas hebben enkele redactieleden hun werk voor het moeten staken wegens andere verplichtingen. Alle met pijn in het hart. Logisch, want iets waar je zo trots op mag zijn, laat je niet graag in de steek ! Maar goed, soms moet je in plaats van met je hart keuzes met je hoofd maken.

Kortom: we zijn op zoek naar versterking van het redactieteam !

Vind je het leuk om te schrijven, eventueel zelf dingen uit te zoeken en daar een bericht over te schrijven ? Ben je niet zo sterk in woorden, maar zijn juist foto’s je sterke kant ?
Of ligt jouw kracht meer aan de organisatorische kant en vind je het een uitdaging processen met een deadline tot een goed einde te brengen ?
En in alle gevallen: vind je het leuk om met anderen iets moois tot stand te brengen ?

Neem dan eens contact op met Frans Thuis (06-47600307 of info@aarbek.nl ) om vrijblijvend van gedachten te wisselen over een mogelijke bijdrage !

Ken je het wijkblad onverhoopt nog niet ? Kijk dan eens onder Documenten en je snapt de hartenpijn waarschijnlijk meteen.
En overigens: we hebben nog stickertjes voor op de NEE/NEE-sticker, waardoor je het wijkblad in de toekomst ook rechtstreeks in de bus krijgt.

nee-ja-neesticker (4)

kaft 2016-06

Frans Auteur