Armand fietst 5000 km naar de Noorkaap … maar waarom?

Aanstaande zondag 8 mei om 10.00 uur begint Armand Winthagen directeur van het Toon Hermans Huis Parkstad te Heerlen een benefietsexpeditie van maar liefst 5000 kilometer naar de Noordkaap. Doel van deze sportieve uitdaging is zoveel mogelijk geld op te halen voor Toon Hermans Huis Parkstad.  Zo kan zij haar deuren openhouden. Het Nationaal Fonds tegen Kanker zal dmv. de donatieverdubbelaar Samen Sterker voor Inloophuizen elke opgehaalde euro verdubbelen.

In datzelfde tijdsbestek waarin ik mij vooruittrap, komt het leven van zo’n 104 andere mensen, ergens in Nederland stil te staan. Ieder uur krijgen namelijk 13 mensen de diagnose kanker. Kun je de dat voorstellen?

Het doel van deze solo-expeditie is 25.000 euro inzamelen en daarmee het Toon Hermans Huis te redden. Ik vind het te gek als jij me helpt!

ja ik help mee

Kanker zet je wereld op zijn kop. Niet alleen als je zelf ziek bent, maar ook als iemand om wie je geeft ziek is of aan kanker is overleden. In het ziekenhuis doen ze er alles aan om je te genezen, maar waar kun je thuis terecht met je angst, verwarring en alle onzekerheid? Gelukkig kun je dan naar Toon Hermans Huis Parkstad, een centrum voor leven met en na kanker. Hier staat de deur altijd open, begrijpen we je en kun je jouw verhaal en emoties delen. Zo houd je de moed om het allemaal vol te houden en te verwerken.

De coronacrisis heeft ook Toon Hermans Huis Parkstad economisch hard geraakt. Onze stichting is volledig afhankelijk van donateurs, sponsoren en de opbrengst vanuit bijzondere activiteiten. Door alle maatregelen zijn deze inkomsten in 2021 behoorlijk onder druk komen te staan. Eerlijk gezegd hebben we daardoor nu een groot tekort dat niet met overheidssteun wordt aangevuld. Omdat het voortbestaan van Toon Hermans Huis Parkstad van groot belang is, heb ik besloten om in samenwerking met het Nederlands Fonds tegen kanker het heft in eigen hand te nemen: ik ga op benefietsexpeditie.

Op zondag 8 mei a.s. stap ik in Heerlen op de fiets om na meer dan 5000 kilometer afzien op dinsdag 21 juni aan te komen op de Noordkaap. Het doel van deze solo-expeditie is 25.000 euro inzamelen en daarmee het Toon Hermans Huis te redden. Ik vind het te gek als jij me helpt!

Help mee

Wil je weten hoe je me kunt helpen? Wil je volgen hoe het gaat met mijn voorbereidingen en zonder zelf af te zien op de hoogte blijven van mijn belevenissen? En ben je benieuwd of ik mijn doel behaal? Bekijk de foto’s en video’s en lees mijn verhalen op www.5knoord.nl of volg me op social media onder de naam 5knoord.

Help Armand met zijn benefietsexpeditie

Jeroen Gulpen Auteur