Uitnodiging Evaluatie PCL

EVALUATIE 2019
Beste buurtbewoners van ParkCity Live,

29 en 30 juni 2019 was alweer de 9e editie van ParkCity Live te vinden op het park Bekkerveld. Als organisatie kijken we terug op een zeer geslaagde editie met heerlijk (warm!) weer.
Als organisatie vinden we het belangrijk om na een geslaagde editie de koppen bij elkaar te steken en samen te kijken welke dingen er goed gaan en welke eventueel verbetering vereisen.

Graag nodigen wij u uit voor de evaluatie van ParkCity Live op woensdagavond 2 oktober 2019 van 19.30u – 21:00 uur in Café de Fabel te Heerlen.
Zoals ook tijdens onze informatiebijeenkomst, voorafgaand aan het festival, zullen we tijdens de evaluatiebijeenkomst alleen 1-op-1 gesprekken voeren. U bent op deze avond van harte welkom.

Parkeerbeleid
Afgelopen editie hebben wij een aantal verbeterpunten doorgevoerd met betrekking tot het parkeerbeleid tijdens het festival, maar ook tijdens de opbouw- en afbraakfase.
Met ons team en de Gemeente zullen we de komende weken hier verder op in gaan en kijken hoe we het parkeerbeleid nog efficiënter en beter voor buurtbewoners kunnen maken.

Heeft u zelf ook nog ideeën over aanpassingen aan het nu gehanteerde parkeerbeleid, dan vernemen we dat ook graag via mail: info@parkcitylive.nl
Graag ontvangen we u op 2 oktober 2019,

Met vriendelijke groet,
Hans-Paul Nieskens
Festivaldirecteur

Jeroen Gulpen Auteur