Nieuwe wijkagent Aarveld, Bekkerveld, Caumerveld-Douve Weien en Eikenderveld.

Via deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Michiel Schuyer.
Vanaf heden ben ik uw nieuwe wijkagent voor de wijken Aarveld, Bekkerveld, Caumerveld-Douve Weien en Eikenderveld. Ik werk sinds 2008 bij de Politie en heb hier op meerdere gebieden veel ervaring mogen opdoen. Het wijkagentschap word voor mij een nieuwe uitdaging waarbij ik de nadruk wil leggen op de samenwerking tussen de burger, de politie en de netwerkpartners in de buurt. Samen wil ik met u de wijk veilig houden en waar nodig veiliger maken. Als bewoner speelt u daarin de hoofdrol. We zijn afhankelijk van uw ogen en oren. 


Daarnaast wil ik zelf zoveel mogelijk in de wijk zichtbaar aanwezig zijn, zowel per auto als per motor. Ik vind het belangrijk dat u als inwoner mijn gezicht kent en mij ten alle tijde kunt aanspreken. Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk? Dan kunt u mij ook bereiken via politie.nl, hier kunt u een persoonlijk bericht voor mij achterlaten. Of kunt u bellen naar 0900-8844 en vragen naar de wijkagent van Aarveld, Bekkerveld, Caumerveld-Douve Weien en Eikenderveld. Naar aanleiding hiervan zal ik zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Jeroen Gulpen Auteur