Vrijwilligers

Als vrijwilliger leer je nieuwe mensen én de wijk kennen!

De Wijkraad, Het Wijkblad, deze Website, alle Activiteiten zoals kinderconferentie, Bekkerbios, Koningsdag etc. draaien allemaal op de inzet van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers gebeurd er niets. Vindt je het leuk om dingen te organiseren? Neem je liever niet het voortouw, maar help je graag mee. Kun je goed schrijven of ontwerpen? Heb je twee rechter handen en kun je goed klussen? Kun je goed luisteren? Iedereen is wel ergens goed in ... Dus we kunnen jou hulp goed gebruiken!

 

Er wordt twee keer per jaar een vrijwilligersbijeenkomst georganiseerd. Die bestaat uit een ‘ excursie’ en gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Zo bezochten we eerder onder begeleiding van een gids de kalkovens nabij Benzenrade, namen we een kijkje bij het cameratoezicht in het politiebureau, gingen we ontbijten bij Van der Valk (met aansluitend een wandeling), ontvingen we een zeer uitgebreide rondleiding op de begraafplaats aan de Akerstraat, picknickten we bij de Benzenraderhof, namen we een kijkje in de Loornhof en de Weltermolen, etc.

Wil je meer informatie ? Denk je ervoor na, maar weet je het nog niet zeker? stuur een E-mail info@aarbek.nl en wij nemen contact met je op.