Activiteitenkalender

MA 25 Maart 2019 | Evert Jansen is ex-inbreker en neemt u mee in de wereld van inbrekers. Voor sommige is hij een bekend gezicht, omdat hij voor AVRO meewerkte aan het het programma "De Inbreker".
Er kunnen maximaal 100 personen deelnemen. VOL = VOL ! Aanmelden kan via info@aarbek.nl - Geef uw naam en adres door en met hoeveel personen u komt.

Activiteit: Voorlichtingsavond Inbraakpreventie
Lokatie: A Gene Bek | Aanvang 19.30h

WO 3 April 2019 Heerlen zoekt meer samenwerking met haar inwoners. Wethouder Adriane Keulen (o.a. buurtgericht werken / burgerbetrokkenheid en publieke dienstverlening) nodigt u daarom uit om ideeën en wensen voor een beter contact met de gemeente te delen.

Activiteit: Meepraten Met De Gemeente
Lokatie: A Gene Bek | Aanvang 19.30 uur

ZON 14 April is weer de kinderconferentie met leuke spelen en worksshops! Deelname is GRATIS!

Activiteit: Kinderconferentie
Lokatie: Bekkerveld

ZAT 27 April vieren we koningsdag ! Fietsen versieren en in optocht naar het centrum. Hoe jij je fiets versiert maakt niet uit. Wij zorgen ook voor slingers, balonnen, pvc buizen en versiersels. Kom jij ook om 12.00 uur naar de oude HTS aan het Bekkerveld? Deelname is GRATIS!

Activiteit: Koningsdag
Lokatie: Bekkerveld

Zaterdag 18 mei 2019 | Vogelsafari Heerlen centrum. Tijdens deze safari gaan we uitzoeken welke vogels we in de stad kunnen tegenkomen. Waarom zie je sommige soorten alleen in de stad en hoe kunnen we de stad aantrekkelijk maken voor vogels. Deze en nog andere onderwerpen komen aan de orde tijdens deze safari.

Activiteit: Vogelsafari
Lokatie: Vertrek is om 14.00 uur. IVN Home Gallusstraat 1

Zaterdagavond 8 juni 2019 | Datum is nog niet bevestigd | Openlucht Film kijken op het Bekkerveld

Activiteit: BekkerBios
Lokatie: Bekkerveld

Vrijdag 14 juni 2019 | Lezing over de vleermuis. Wie kijkt er met zijn oren? Tijdens de lezing ervaar je alles over het bijzondere leven van de in Limburg voorkomende vleermuizen. Geen enge verhalen maar een kijkje naar het leven van de vleermuis door de seizoenen. Na afloop heb je geen angst meer, deze heeft plaats gemaakt voor bewondering van deze fladderaars van de nacht.

Activiteit: Lezing over de vleermuis
Lokatie: Aanvang is om 19.30 uur. IVN Home Gallusstraat 1

Zaterdag 15 juni 2019 | Vleermuisexcursie. Deze avond gaan we, na een korte inleiding, in de omgeving van het IVN home met de batdetector op zoek naar vleermuizen. Al naar gelang we vleermuizen tegen komen gaan we richting de Weltervijver en eventueel verder naar Benzenrade.

Activiteit: Vleermuisexcursie
Lokatie: Vertrek is om 21.00 uur. IVN Home Gallusstraat 1

ZAT 29 / ZON 30 JUNI 2019 | TICKETS UITVERKOCHT

Activiteit: Park City Live
Lokatie: Bekkerveld